3383.4

Alapterület
133
m2
Telekterület -
Szobák száma
4
db
Típus
Lakás
Állapot
Új építésű
Parkolás
Kertben

Leírás:
Balatonfüreden csendes környéken eladó ikerház kétszintes, kertkapcsolatos lakása. 

A csodálatos örökpanorámát nyújtó, gyönyörű fekvésű telek külterületi jellegű, aszfaltúton könnyen megközelíthető. Gyönyörű a panoráma déli irányban a Balatonra, a Tihanyi-félszigetre, és nagyon szép a tájpanoráma nyugatra, a környező hegyekre. A strand távolsága kb. 3,5 km.

A lakás paraméterei: 
Fszt. (85,4 nm): konyha-étkező-nappali, hálószoba, fürdőszoba, wc, tároló, előtér, gépészet + 2 terasz (114,9 nm és 30,5 nm, összesen 145,4 nm)
Tetőtér (bruttó 58,9 nm, nettó 47,1 nm): 2 hálószoba, fürdőszoba, wc, előtér + erkély (29 nm)

Alaprajzi elrendezése jó, a helyiségek kellően tágasak, jó benapozottságúak, a szintek belső lépcsővel összekötöttek. A nappaliból, a földszinti és a tetőtéri teraszokról is örökpanoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre egyaránt. 

parkolás: mélygarázsban 45 nm hely vásárolható 20 millió forintért

Az épület paraméterei:
közművek: víz, villany, csatorna
építőanyag: 15 cm Baumit szilikon színvakolat, AUSTROTHERM hőszigeteléssel hálózva, dűbelezve, 1 rtg. OSB lap burk.; 15 cm fém vázszerkezet közte ásványgyapot hőszigetelés; 1 rtg. párafékező fólia; 2 rtg. tűzgátló gipszkarton burkolat
tető: nyeregtetős magastető, fa fedélszerkezeten Terrán cserépfedéssel
födém: vasbeton
fűtés: levegő-víz hőszivattyú, hőleadás padlófűtéssel; hűtés mennyezethűtéssel
nyílászárók: műanyag tokszerkezetű, hőszigetelő üvegezéssel, faerezetes fóliával ellátott álló ablakok, erkélyajtók, a tetőtérben fa szerkezetű, hőszigetelő üvegezésű Velux tetőtéri ablakok
vannak beépítve; a bejárati ajtó 5 légkamrás, műanyag tokszerkezetű ajtó

A telek két részre osztható, a felső és az alsó területre külön utcáról juthatunk be, mindkét részen egy-egy ikerház áll. Jelen hirdetésben az alsó ház egyik lakása szerepel. Az ikerház elválasztó falai hanggátló téglából készültek. 

Egyéni igények:
A vásárlóknak lehetőségük van az alapkivitelen változtatni, amennyiben ez nem jár az ingatlan színvonalának romlásával, illetve szomszédaik vagy más harmadik személy érdekeit nem csorbítja, illetve természetesen rendelhetnek további, az alapkivitelben nem
szereplő kiegészítőket, vagy az alapkiviteltől eltérő minőségű, árfekvésű anyagot (pl laminált padló helyett szalagparketta, eltérő padlólap, csempe, szaniter, stb.). Ezeket az igényeket az építtető szakembereivel tudja egyeztetni, melyre egyedi árajánlatot alakítanak ki.
 

Megosztás:

Parameterek:

Erkély
Panoráma a Balatonra
Tájpanoráma
Terasz

Referens: